Boeken zijn mijn lust en leven, zonder een boek in huis heeft voor mij het huis geen ziel. Prachtige woorden die door iedereen anders opgevat en geïnterpreteerd kunnen worden.

Schrijven en lezen is voor mij ook goed om lekker te ontspannen. Even weg zijn van de normale wereld en een eigen omgeving creëren. Ik ben niet meer in de woonkamer, maar in de wereld uit het boek.

Het heeft een positief effect op mijn humeur. Literatuur en poëzie helpen me om beter over mijn eigen situatie na te denken en wat ik meemaak in een ander daglicht te zetten. Volgens mij ligt de kracht van schrijven en lezen erin dat het gedachtegangen kan wijzigen en nieuwe gedachten en verbindingen in het brein kan aanmaken.

Slechts zes minuten lezen per dag kan je helpen om je stress met meer dan twee derde te verminderen! Dat concludeerden onderzoekers van de Universiteit van Sussex in 2009. Dus koop een mooi boek en verminder die stress, kijk ook eens in onze webwinkel! www.paulinemeijer.nl/shop

Wil je graag leren hoe je leert schrijven, vul dan mijn contactformulier in, iedereen kan het leren, ook jij!

Heb je iets geschreven en weet je niet hoe je verder moet, vul dan ook gerust mijn contactformulier in.

Heb je iemand nodig om een tekst te redigeren, vul dan mijn contactformulier in!

De nieuwste boeken en projecten vind je op de homepage, veel leesplezier gewenst!

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau, ik schrijf met liefde een kort verhaal voor je kind.

Heb je vragen, wil je meer informatie, vul dan het contactformulier in.